14. veebruar 2011

Kogu tõde Valentiinist




(meediatudengid õpivad peagi, et kindel edukas pealkiri, mis viib lugejanumbrid maksimumi, on algusega "kogu tõde [sisesta objekt]-st")

Also, ma usun, et punkt, kus alkoholi sissevõtt kattub enesehinnanguga - kus kaks joont lõikuvad - ongi absoluutse õnne moment. Kahjuks kestab see vähe sekundeid. Aga still. Selle momendi poole püüdlemise tõttu üldse alkoholi sissevõtt kasvama hakkabki. Küll aga on selgusetu, miks see pärast punkti saavutamist jätkub. Hm.






2 kommentaari:

  1. Eh, asi on inertsis -keha on paigal või liigub ühtlase kiirusega, kuni talle ei mõju välised jõud. Kuigi mulle tundub, et ka pärast seda punkti toimub mingi kiirenemine - aga võib-olla silmad petavad ja tegu on halvast interpolatsioonist tekkinud veaga.

    VastaKustuta
  2. Niisiis - käsi jätkab õlleklaaside tühjendamist, kui ei sekku väline jõud - näiteks teine käsi, mis ta klaasi käest maha virutab xD kas väliseks jõuks võiks samas lugeda näiteks mõtlemisvõime?

    ei, pärast punkti peab olema kiirenemine, tegu on osaga paraboolist ju. ja kui õnnemoment on saavutatud ning keha enesehinnang langeb õnnetu-tsooni - loomulikult kiireneb.

    VastaKustuta