12. juuni 2011

Inerts




Bloog toppab, sest midagi ei toimu. Samas, olgu Shiva tänatud, et ei toimu.* Tööpäevad Tallinnas ja vahel mõned mittetööpäevad Tartus. Eksam on alles 21. juunil ning ootab õppimist, päike küpsetab ja päevad venivad - vahel tundub, nagu aeg läheks mööda vaid inertsist, justkui oleks seda miski terve aasta tagant lükanud ning mai lõpus kadus tagantlükkaja jäljetult, nüüd liigub ta vaid selle kunagise hoo arvelt. Inertsist. Varsti peab uuesti vedama hakkama, ma tean, aga tunnen end nagu auto vabakäigul ja see on küllaltki vabastav tunne, mida aeg-ajalt tunda.

Pärast "Triumfikaart", mis on täiesti ainulaadselt vinge oma hullumeelselt negatiivsuselt, võtsin ette tõelise inertskirjanduse - "Mõrv Idaekspressis" - Christie, Agatha. Suvine Book Challenge: 2/10. 3, kui lugeda seda 50 lehekülje pikkust tillukest brošüüri sinnahulka.


*Family Guy tore hetk: keegi tõstab käed taeva poole ja tänab Jeesust, mispeale Jeesus vaatab kohatu ilmega allapoole taevast, öeldes "Erm... tegelikult, see polnud just minu teene", ning ta kõrval seisev Shiva raputab oma arvukaid siniseid käsi, öeldes "Ei-ei, ära muretse, ma olen harjunud sellega".

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar